Schone lucht voor iedereen!
Voor info bel: 085 400 1003 of email onsnlde

Aanbevelingen

Hieronder vindt u een overzicht van ervaringen en aanbevelingen van consumenten tot zakelijke klanten, maar bijvoorbeeld ook van artsen. Heeft u ook en ervaring die u wilt delen? Neem dan contact met ons op!

Ik heb astma en heb ondertussen verschillende luchtzuiverings-producten geprobeerd. Sinds ik de DCAP FA 279 gebruik, kan ik echt fijner leven in mijn huis. Het grootste verschil is denk ik dat dit product geen filters nodig heeft om de lucht te zuiveren.

WimDeventer

We zijn zeer positief gestemd over de DCAP FA 279. Wij hebben namelijk 5 honden en daardoor ook redelijk wat stof. De “vieze natte hondengeur” is nu grotendeels verdwenen. Ook de stofdeeltjes die je in de ruimte zag dwarrelen zijn geheel verdwenen. Bij onszelf zijn symptomen van verkoudheid of pollenallergiën ook veel sneller verdwenen dan normaal. Kortom een echte aanrader voor mens en dier!

Harry Duis von Damm

Ik gebruik de DCAP FA 50 nu sinds aan paar weken op mijn slaapkamer. Hij werkt fantastisch. Ik word ’s nachts niet meer wakker en ik kan heerlijk vrij ademen. Mijn voorraad zakdoeken kan dus de deur uit! Echt een aanrader voor mensen met een allergie of die vaak last van het verkoudheidsvirus hebben.

Annet Bosma

De techniek van Deep Clean Air Products worden al jaren door ons gebruikt. Zo elimineert de PCO-technologie bijvoorbeeld 100% huisstofmijt in een ruimten binnen 48 uur. Hierdoor is dit een perfect systeem voor patiënten met een huisstofallergie of astma.

J. WestbroekLongarts

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan onze rapporten en testen over de gebruikte PCO-techniek,
gebruik van UV Licht en het effect ervan op bacteriën en virussen.