Schone lucht voor iedereen!
Voor info bel: 085 400 1003 of email onsnlde

De DCAP Techniek
Duurzaam desinfecteren van lucht!

Het verwijderen van pathogenen uit de lucht en van oppervlakte door middel van UV-C Licht en ionisatie.

Deep Clean Air Products is toegewijd aan het leveren van een hogere standaard van infectiebeheersing met behulp van PCO-technologie (UV-C Licht). Met deze unieke technologie desinfecteren wij luchtdeeltjes en oppervlakken. We combineren onze kennis en bewezen technologie om de levenskwaliteit van uw klanten, medewerkers en bezoekers te verbeteren.

Onze techniek ‘schiet’ virussen uit de lucht met een korte golf van UV-C licht. Deze gebruikte techniek is ook  veelbelovend voor het drastisch beperken van de verspreiding van het coronavirus in openbare binnenruimten. Dit gebeurt doordat onze apparatuur gebruik maakt van lampen die 24/7 een lage doses ver-UVC-licht uitzenden dat virussen en bacteriën kan doden. Dit gebeurt zonder beschadiging van de menselijke huid, ogen en andere weefsels.

 

“De nieuwe toepassingen van UV-C licht hebben de potentie om een ‘game changer‘ te zijn . Het doodt ziekteverwekkers in de lucht voordat we ze kunnen inademen en kan veilig gebruikt worden in openbare ruimtes.”

  David Brenner, hoogleraar stralingsbiofysica aan de Columbia universiteit (VS)

 

UV-licht (golflengte rond 254 nm) het vermogen heeft om virussen en bacteriën te doden, dit weten wetenschappers al decennia. Laboratoria en ziekenhuizen gebruiken kiemdodend UV-licht om apparatuur en lege kamers en te steriliseren. Conventioneel UV-licht kan niet worden gebruikt in de buurt van mensen omdat het irritatie kan veroorzaken aan de huid en ogen. UV-C licht met een bereik van 205 tot 230 nm, kan echter géén menselijke cellen beschadigen, maar wel virussen en bacteriën doden.

Verschillende tests van wereldwijde onderzoeksteams hebben al aangetoond dat UV-C licht al effectief is in het uitroeien van verschillende soorten virussen. Infectiespecialisten testen het licht nu ook tegen het SARS-CoV-2-virus (het Coronavirus).

Als de gebruikte technologie breed wordt toegepast dan bestaat de potentie om toekomstige pandemieën sneller onder controle te kunnen houden. Ons systeem is dus een goedkope, veilige oplossing om virussen in de lucht uit te roeien. En dat geldt niet alleen voor Covid-19, maar ook voor de mazelen, influenza en eventuele toekomstige of nog onbekende virussen. De technologie kan gemakkelijk in bestaande aircos en luchtsystemen worden ingebouwd en zou kunnen worden ingezet in artsenpraktijken, restaurants, kantoren, hotels, ziekenhuizen luchthavens, scholen, vliegtuigen en andere openbare ruimten. Maar ook voor privegebruik thuis.

Traditionele systemen missen iets belangrijks: ze elimineren niet de schadelijke schimmels, geuren, virussen en bacteriën in de lucht. Met onze  filterloze systemen bieden wij alle binnenlocaties standaard of op maat oplossingen. Wij bieden zowel mobiele systemen als inbouwproducten.

 

De voordelen van Deep Clean Air Products op een rijtje:

Overtuigd van onze UV-C Lichttechniek?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
We kijken dan samen wat de beste oplossing is voor uw binnenruimte.

Bel direct: 085 400 1003