Schone lucht voor iedereen!
Voor info bel: 085 400 1003 of email onsnlde

Rapporten

De techniek in de systemen van Deep Clean Air Products zijn door diverse instellingen en bureau’s getest. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van deze rapporten over UV-C Licht, Ozon en PCO Tecnologie.

Biologische reducties op oppervlakken

Werkzaamheid van katalytische RCI ionisatiecel- en ozongeneratoren bij het verminderen van microbiële populaties op roestvrijstalen oppervlakken.

ActivePure luchtreiniger doodt COVID-19

Onafhankelijk FDA-conform laboratorium toont 99,98% surface dodingspercentage van SARS-CoV-2, het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt.

Testrapport TNO

Het testen van een ionisatieunit op de afdodingsefficiëntie van micro-organismen.

Test DCAP Box op diverse vissoorten

Er wordt een test ingezet waarbij aangetoond wordt dat het behandelen van de lucht m.b.v. de DCAP Box ervoor zorgt dat de producten minder snel aangetast worden door bacteriën.

Het effect van katalytische ionisatie

Het effect van stralende katalytische ionisatie op de microbiologische kwaliteit van knaagdierkamers en pro oxidatieve status van muizen.

Onafhankelijke laboratorium testen

Onafhankelijke laboratorium testen van reductie van diverse bacteriën en virussen met behulp van DCAP technologie.

Testrapport valse meeldauw botrytis

De ActivTek UV ontsmetter is een UV lamp die de omgeving lucht circuleert en door middel van een UV lamp de virussen, bacteriën, schimmels en fijn stof afdoodt en bindt. In dit rapport leest u wat het effect is van UV Licht op schimmels.

Test salmonella listeria

De decontaminatie van oppervlakken die in contact komen met voedsel is een groot probleem voor de voedingsindustrie. Kan PCO een alternatief zijn voor conventionele ontsmettingsprocedures?

UV-C straling in ruimten

Sinds de jaren 50 wordt UV-C straling gebruikt in ruimten om ziektekiemen op oppervlakte en in de lucht te inactiveren. In die tijd werd het gebruikt als infectie beheersmaatregel tegen Tuberculose en Mazelen.

Effectiviteit ActivePure op SARS-CoV-2

Test van MRI Global. Effectiviteit van ActivePure technologie op het Coronavirus SARS-CoV-2.