Luchtreiniging voor thuisgebruik

Voor consumenten biedt Deep Clean Air Products verschillende manieren van luchtzuivering voor het bestreiden van schimmels, bacteriën, virussen (Coronavirus bijvoorbeeld) en nare luchtjes. Hierdoor wordt het klimaat voor met name mensen met astma en andere luchtwegaandoeningen drastisch verbeterd.

Heeft u vragen? Bel dan gerust naar: 085 400 1003

FA 50 luchtreiniger

De FA 50 is geschikt voor ruimten tot 50m2 en is een draagbaar systeem. Dit apparaat is voorzien van een UV-C lamp en verwijdert daarmee geuren, rook, allergenen en virussen uit de lucht en van oppervlakken. Weinig tot geen onderhoud.

Luchtreiniger tegen corona voor grote ruimten

FA 279 luchtreiniger

De FA 279 is geschikt voor ruimten tot 280m2 en verwijdert allergenen, rook, bacteriën, virussen en vieze geuren uit de lucht en van oppervlakten. Een uitkomst dus voor mensen met luchtweg problemen (astma/ hooikoorts). Verwijderd huismijt binnen 48 uur. Gebruikt UV-C licht dat bewezen virussen (corona) elemineert.

Persoonlijke luchtreiniger draagbaar

DCAP Portable

De DCAP Portable persoonlijke luchtreiniger genereert een ionische schild rondom uw persoon. De persoonlijke luchtreiniger / ionisator beschermt u daardoor tegen onaangename geurtjes, (corona)virussen, pollen, bacteriën en allergieën zoals huismijt.

Brochures downloaden

Wilt u de informatie over onze luchtzuiveringsproducten nog eens nalezen? Download dan vrijblijvend een van onze brochures.

Interesse in een van onze luchtreinigers?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Samen kijken we dan naar het beste apparaat voor uw situatie.

Bel direct: 085 400 1003