Zakelijke producten voor luchtreiniging

Voor de zakelijk markt biedt Deep Clean Air Products diverse luchtreinigingsapparaten voor het bestreiden van bacteriën, schimmels, virussen (waaronder het Coronavirus) en stank uit de binnenlucht. Mocht u vragen hebben over een van onze producten.
Bel dan gerust naar: 085 400 1003

Luchtreiniger plafond

DCAP Plafondunit

De DCAP Plafondunit kan in een bestaand (verlaagd) plafond geplaatst worden door eenvoudig een tegel te vervangen. Hierdoor verwijdert u onaangename geuren, virussen, bacteriën en schimmels daar waar uw klanten het het hardste nodig hebben.

Luchtreiniger zakelijk grote ruimten

DCAP Box

De DCAP Box wordt geinstalleerd in koelingen, magazijnen, productieruimtes etc. Het is bewezen door Nutrilab dat deze luchtreiniger vis tot wel 5 dagen langer houdbaar maakt, met behoud van smaak! De DCAP Box behoeft weinig tot geen onderhoud.

Inbouw luchtreiniging in bestaande airco

DCAP Induct Serie

Verander het vermogen van uw bestaande HVAC-luchtfiltratie van door het drastisch verminderen van luchtvervuiling met onze induct serie. Uw luchtfiltratie wordt een leger van veilige en natuurlijke ionen die bacteriën, schimmels en virussen onschadelijk maakt.

Luchtreiniger draagbaar

DCAP Ozongenerator

De DCAP Ozongenerator is ontwikkeld om in te zetten bij calamiteiten. We plaatsen de ozongenerator in de buurt van de bron van het probleem, sluiten de stroom aan en na een bepaalde tijd worden de lucht en objecten in de kamer gereinigd en vrij van onaangename geuren.

Luchtreiniger zakelijk

FA 360 luchtreiniger

Een verplaatsbaar luchtzuiveringssysteem dat onaangename geuren, zichtbare rook en stofdeeltjes uit de lucht verwijderd. Geschikt voor rookruimtes en calamiteiten. De FA 360 doet zijn werk terwijl klanten of werknemers in het verblijf aanwezig kunnen zijn. 

Luchtreiniger om in te bouwen, anti corona

DCAP 50 inbouw

De DCAP 50 (inbouw) is ontworpen om te worden geïnstalleerd in het leidingwerk van een bestaande ventilator of airco. Alle soorten onaangename geuren, schadelijke bacteriën, virussen, schimmels en andere verontreinigende stoffen, zoals pollen, in de lucht worden sterk verminderd.

Brochures downloaden

Wilt u de informatie over onze producten nog eens rustig nalezen? Download dan onze brochures.

Op zoek naar een specifieke oplossing?

Bent u op zoek naar een specifieke manier van luchtreiniging?
Laat ons u dan vrijblijvend helpen met het vinden van het juiste product!

Neem contact op, of:

Bel direct: 085 400 1003