Schone lucht voor iedereen!
Voor info bel: 085 400 1003 of email onsnlde

De toepassingen van
onze luchtreinigers

Of het nu op school is, op kantoor, in een hotel of zelf thuis. Deep Clean Air Products heeft voor elke situatie een oplossing paraat! Al onze producten gebruiken dezelfde UV-C techniek voor het verwijderen van virussen, schimmels, bacteriën en stank uit de lucht en van oppervlakten. Bekijk hieronder de meest voorkomende toepassingen van onze uiteenlopende ionisatoren.

Luchtreinigers en ionisatoren

Voor kantoren

Wilt u ook een gezonde werkomgeving op kantoor? De producten van DCAP zuiveren de lucht op natuurlijk wijze met behulp van innovatieve technologieën ontwikkeld door NASA. Gebruikt onze UV-C producten voor het verwijderen van virussen, schimmels, bacteriën en stank uit de lucht en van oppervlakten.

Luchtreinigers en air purifiers

Voor hotels

Met de producten van Deep Clean Air Products heeft u binnen tien minuten uw hotelkamer weer vrij van schimmels, virussen, pollen en bacteriën! Daarnaast verwijderen onze systemen ook vieze geuren uit de lucht, en voorzien ze de lucht van ozon. Dit geeft de bekende frisse geur, zoals na een zomerse regenbui.

Luchtreinigers en ionisators

Voor scholen

Met de systemen van Deep Clean Air Products creëert u een gezonde leer- en werkomgeving voor uw leerkrachten en leerlingen. Onze DCAP producten bieden 24/7 de hoogste luchtkwaliteit dankzij de innovatieve en PCO-technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van UV-C licht.

Luchtreinigers en air purifiers

Voor thuis

De luchtreinigers van DCAP voor thuis verminderen het aantal vervuilende stoffen en allergenen in de woning. Hierdoor zal het leven en de gezondheid van mensen die lijden aan astma of allergieën drastisch verbeteren. Daarnaast verwijderen onze luchtzuiveringssystemen alle overige virussen, bacterieën, onaangename geuren uit uw huis. Hierdoor creëert u voor uzelf, uw gezin en uw bezoek het meest gezonde klimaat denkbaar!

Benieuwd naar andere toepassingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
We bekijken dan samen uw situatie en de mogelijke toepassingen.

Bel direct: 085 400 1003