Schone lucht voor iedereen!
Voor info bel: 085 400 1003 of email onsnlde

Luchtreinigingssystemen
voor thuis

Maak kennis met onze thuisproducten. De DCAP FA 279 en de DCAP FA 50 verminderen direct het aantal vervuilende stoffen en allergenen in uw woning. Hierdoor leeft u gezonder en zal uw leven een stuk aangenamer worden, zeker als u of uw familieleden leiden aan astma of last hebben van allergiën. Daarnaast verwijderen onze luchtzuiveringssystemen alle onaangename en vieze geuren. Onze systemen zijn bruikbaar in de woonkamer, slaapkamer, zolder of zelfs de badkamer!

Ionisatoren en allergieën

Luchtreiniger tegen allergieën en astma

De Deep Clean Air Products Serie vermindert het aantal allergenen, vervuilende stoffen, en schimmels in de lucht die het leven en de gezondheid van mensen aanzienlijk verbeteren. Zeker als ze last hebben van astma of andere luchtwegaandoeningen. Onze producten hebben een ionisatiebereik van minimaal 30 meter en werken actief in de lucht en op oppervlakten. Onze gebruikte techniek vernietigt voor 99,99% van alle pathogenen in een ruimte.

Luchtreinigers en purifiers

Tegen Bacteriën & Virussen

De DCAP ionisatoren en luchtreinigers werken actief en desinfecteren zo vervuilde lucht en oppervlakten. Hierdoor schakelt u binnen no-time virussen, bacteriën, schimmels en allergische stoffen uit.

Diverse DCAP systemen worden nu al dagelijks gebruikt bij en door mensen thuis om zo een optimaal woon- en leefklimaat te creëren. De gebruikte techniek is wereldwijd al door veel onafhankelijke testbureaus getest, waaronder het Nederlandse TNO.

Van woon- tot zolderkamer

Voor elke kamer een geschikte luchtreiniger

De DCAP FA 50 en de DCAP FA 279 werken veilig, snel, filterloos en zijn daarnaast bijna geruisloos! Ze neutraliseren ongewenste en schadelijke lucht. Denk hierbij aan irriterende stoffen zoals rook, zware deeltjes van stof, pollen en schimmels.

De DCAP FA 50 is geschikt voor ruimtes tot en met 50 M2 en krachtig genoeg voor bijna alle woningen. De FA 279 kan ruimtes tot en met 279 M2 reinigen en is geschikt voor zeer grote vertrekken en zelfs hele verdiepingen.

Daarnaast bieden wij ook een persoonlijke portable luchtreiniger. Deze draagt men om de nek en creëert een ionisch veld om de gebruiker heen. Ideaal voor als u vaak onderweg bent!

Luchtreinigers met UV-licht

Voordelen van UV-licht

 • Werkt 24 uren per dag, 7 dagen per week
 • Vermindert direct huismijt in uw woning
 • Verwijdert onaangename luchtjes
 • Werkt acitef tegen bacteriën, virussen, pollen en schimmels
 • Geen filters nodig, dus weinig onderhoud
 • DCAP Producten zijn altijd energiezuinig
 • Veilig voor kinderen en dieren
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Minimaal onderhoud
 • Uitstekend getest door onder andere TNO
 • Gecertificeerd door NASA

Wilt u ook een luchtreiniger voor thuis?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
We kijken dan samen naar uw situatie, wensen en de beste oplossing.

Bel direct: 085 400 1003